''Ik heb een grote liefde voor wijn en koken''

Over Cibo del Vino

Wijnproeven is al langere tijd een passie van mij, daarom heb ik besloten om er iets mee te gaan doen. In 2017 ben ik met veel enthousiasme de opleiding gastronoom sommelier level 2 gaan volgen. Dit vond ik zó leuk, dat ik na mijn behaalde diploma de opleiding Sommelier en Gastronomie WSET level 3 heb gevolgd. Na veel studeren, proeven en kookcursussen heb ik eind april 2019 vol trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Je kan het eigenlijk wel omschrijven als ‘een uit de hand gelopen hobby’. Mijn passie en kennis wil ik graag met anderen delen. Daarom nodig ik u graag uit bij Cibo del Vino en leer ik u spijs combineren met wijn. De proeverijen zijn kleinschalig en super gezellig. Ik verzorg met veel plezier voor u en uw gezelschap een heerlijke proeverij, waarin u beleeft, proeft, ruikt en vooral geniet!

Wijnproeverijen