''Ik heb een grote liefde voor wijn en koken''

Over Cibo del Vino

Wijnproeven is al langere tijd een passie van mij. Daarom heb ik besloten om er iets mee te gaan doen. In 2017 ben ik met veel enthousiasme de opleiding gastronoom sommelier level 2 gaan volgen. Dit vond ik zó leuk dat ik de opleiding Sommelier en Gastronomie WSET level 3 ging volgen. Na veel studeren, proeven en kookcursussen heb ik eind april 2019 vol trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Je kan het eigenlijk wel omschrijven als ‘een uit de hand gelopen hobby’. Mijn passie en kennis wil ik graag met anderen delen. Daarom nodig ik je graag uit bij Cibo del Vino en leer ik jou en je gezelschap spijs combineren met wijn. Vanaf 2019 heb ik met veel passie Wijn & Spijs proeverijen georganiseerd op locatie in Hoevelaken. Wat een geweldige avonden hebben we beleefd! De Wijn & Spijs proeverijen waren een enorm succes, en dankzij alle enthousiaste verhalen zijn ze nu opnieuw te boeken bij Cibo del Vino! 

In een groep genieten? Groepen van 10 tot 12 personen ontvang ik weer graag in Hoevelaken voor een culinaire wijnproeverij vol smaak, waarbij zorgvuldig geselecteerde wijnen en verfijnde gerechten perfect samensmelten. Boek nu jouw Wijn & Spijs proeverij!

Wijnshop Cibo del Vino

Verder verkoop ik online bijzondere wijnen met een eigen verhaal. Gemakkelijk online te bestellen. Bekijk de wijnshop en ontdek het gehele assortiment aan bijzondere wijnen! 

 

Wijnproeverijen-hoevelaken-diner