''Ik heb een grote liefde voor wijn en koken''

Over Cibo del Vino

Wijnproeven is al langere tijd een passie van mij. Daarom heb ik besloten om er iets mee te gaan doen. In 2017 ben ik met veel enthousiasme de opleiding gastronoom sommelier level 2 gaan volgen. Dit vond ik zó leuk dat ik de opleiding Sommelier en Gastronomie WSET level 3 ging volgen. Na veel studeren, proeven en kookcursussen heb ik eind april 2019 vol trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Je kan het eigenlijk wel omschrijven als ‘een uit de hand gelopen hobby’. Mijn passie en kennis wil ik graag met anderen delen. Daarom nodig ik je graag uit bij Cibo del Vino en leer ik jou en je gezelschap spijs combineren met wijn. De proeverijen zijn kleinschalig en super gezellig. Ik verzorg met veel plezier een heerlijke proeverij, waarin je beleeft, proeft, ruikt en vooral geniet!

Wijnproeverijen-hoevelaken-diner