''Ik heb een grote liefde voor wijn en koken''

Over Cibo del Vino

Wijnproeven is al langere tijd een passie van mij. Daarom heb ik besloten om er iets mee te gaan doen. In 2017 ben ik met veel enthousiasme de opleiding gastronoom sommelier level 2 gaan volgen. Dit vond ik zó leuk dat ik de opleiding Sommelier en Gastronomie WSET level 3 ging volgen. Na veel studeren, proeven en kookcursussen heb ik eind april 2019 vol trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Je kan het eigenlijk wel omschrijven als ‘een uit de hand gelopen hobby’. Mijn passie en kennis wil ik graag met anderen delen. Daarom nodig ik je graag uit bij Cibo del Vino en leer ik jou en je gezelschap spijs combineren met wijn. Vanaf 2019 heb ik met veel passie Wijn & Spijs proeverijen georganiseerd op locatie in Hoevelaken. Echter ga ik vanaf het najaar van 2024 het roer omgooien, en ga ik in plaats van Wijn & Spijs proeverijen, thema-proeverijen organiseren voor 10 tot maximaal 22 personen! Meer informatie volgt rond het najaar van 2024. 

De thema-proeverijen zullen kleinschalig zijn, waarin je beleeft, proeft, ruikt en vooral geniet!

Wijnproeverijen-hoevelaken-diner