Thema-proeverij

Geniet van een heerlijke thema-proeverij in Hoevelaken

Thema-proeverijen in Hoevelaken

Sinds 2019 organiseren wij met veel succes  Wijn & Spijs dinners voor 8 tot 12 personen op locatie in Hoevelaken. Vanaf het najaar van 2024 gaan we dit echter veranderen. In plaats van  Wijn & Spijs dinners, gaan wij vanaf november 2024 verschillende thema-proeverijen organiseren voor 10 tot maximaal 20 personen!  Dit willen we op een aantal zondag of zaterdag middagen organiseren van 14.00-17.00, lijkt jou dat niet gezellig?

Heb jij  zin om dit met jou vriendengroep, sportclub, familie of buren ook mee te maken? Hou dan de website, facebook of instagram in de gaten.  De data zullen wij vanaf half Oktober daarin vermelden. 

Met de thema-proeverijen gaan we ons focussen op een bepaald thema, zoals land/regio of een bepaald soort druif. We zullen verschillende wijnen proeven in combinatie met kleine borrelhapjes. Kortom, een gezellige informele wijnmiddag waar je ruikt, proeft, ontdekt en geniet! 

Meer informatie? vul het contactformulier onderaan in

Previous slide
Next slide
RUIK. PROEF. GENIET.

Tijdens een thema-proeverij ga je in op het combineren van wijn met bijpassende huisgemaakte hapjes (gebaseerd op een bepaald thema). Je zult verschillende wijnsoorten proeven in combinatie met verschillende kleine hapjes. 

Over de wereld zijn veel verschillende wijngebieden te vinden. Deze wijngebieden produceren allemaal vele wijnsoorten, met ieder van hen een uniek verhaal, smaak en karakter. Om meer te weten over een specifiek onderwerp binnen de wijnwereld is een thema proeverij zeer aan te raden. We gaan ons focussen op en bepaald thema. Binnen dit thema zul je verschillende wijnen gaan proeven in combinatie met verschillende hapjes. De setting zal informeel zijn waar je kan proeven aan de wijnbar of buiten op het terras.  

Een thema-proeverij dat je een sensationele smaakbeleving biedt en waar wijnplezier voorop staat!

Locatie thema-proeverijen

Wijnproeverijen
Cibo del Vino Hoevelaken

Sfeerimpressie wijnproeveijen bij Cibo del Vino

Gasten aan het woord..

Nog vragen?

Neem gerust contact op!

LET OP: Vanwege de vele boekingen zijn nieuwe proeverijen in te plannen vanaf het najaar van 2024.