Wijn & Spijs proeverijen

Geniet van een heerlijke Wijnproeverij in Hoevelaken

Wijn & Spijs diner in Hoevelaken

Goede wijn smaakt altijd beter in goed gezelschap. Maar het smaakt nog beter als je het verhaal achter de wijn kent!

Een Wijn & Spijs diner is voor iedereen die van wijn houdt en is geschikt voor elke groepssamenstelling, mits iedereen 18 jaar of ouder is. Het is een ideale koppeling aan bijvoorbeeld jouw verjaardag, een bedrijfsevenement of vriendendag.

Geniet samen met jouw gezelschap van waanzinnige wijnen en leer meer over de wonderlijke wereld van wijn. Boek nu een wijnproeverij bij Cibo del Vino!

LET OP: Vanwege de vele boekingen zijn nieuwe proeverijen in te plannen vanaf het voorjaar van 2024.

Previous slide
Next slide
RUIK. PROEF. GENIET.

De wijnproeverijen duren ongeveer 3,5 uur.

Er kunnen tussen de 8 en 12 personen meedoen. 

Tijdens de proeverijen gebruik ik speciale wijnen met een verhaal. Ik ga regelmatig op zoek naar nieuwe pareltjes met authentieke smaken.

Tijdens de proeverij zal je genieten van verschillende spijsgerechten. Daarbij zal je twee verschillende wijnen proeven bij elk gereserveerd gerecht. Met behulp van een handige proeftechniek leer ik je waarom een bepaalde wijn goed past bij een bepaald gerecht. 

De proeverij is compleet verzorgd. Je hoeft alleen een goed humeur mee te nemen en ik garandeer je een waanzinnige avond!

De Wijn & Spijs proeverij is inclusief een 6-gangen menu met de bijbehorende wijnen.

De prijs van een compleet verzorgde Wijn & Spijs proeverij is €75,- per persoon. Deze prijs is inclusief BTW

Tijdens een wijnproeverij ga je in op het combineren van wijn met bijpassende huisgemaakte spijzen. Je zult verschillende wijnsoorten proeven met bijzondere verrassende spijs combinaties.

Tevens zal je leren om geslaagde Wijn & Spijs combinaties te vinden, en daarbij te zoeken naar de goede balans tussen het gerecht en de wijn. Vragen die je daarbij leert te beantwoorden: Hoe komt een perfecte Wijn & Spijs combinatie tot stand? Wat is de beste match een welke botsen juist?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden zal ik je de basiskennis van het leren proeven op een laagdrempelige manier aanleren. Hierbij zal ik gebruik maken van een speciale proeftechniek. Zo blijft de workshop laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Een diner dat je een sensationele smaakbeleving biedt en waar wijnplezier voorop staat!

Locatie wijnproeverijen

Wijnproeverijen
Cibo del Vino Hoevelaken

Sfeerimpressie wijnproeveijen bij Cibo del Vino

Gasten aan het woord..

Nog vragen?

Neem gerust contact op!

LET OP: Vanwege de vele boekingen zijn nieuwe proeverijen in te plannen vanaf het voorjaar van 2024.