Wijn & Spijs proeverij

RUIK. PROEF. GENIET.

De proeverijen duren ongeveer 3,5 uur.

Er kunnen tussen de 6 en 12 personen meedoen. LET OP: door Covid-19 is dit aantal tijdelijk veranderd naar maximaal 6 personen. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Tijdens de proeverijen gebruik ik speciale wijnen met een verhaal. Ik ga regelmatig op zoek naar nieuwe pareltjes met authentieke smaken.

Tijdens de proeverij kunt u genieten van verschillende spijsgerechten. U gaat twee verschillende wijnen proeven bij elk gereserveerd gerecht. Met behulp van een handige proeftechniek leer ik u waarom een bepaalde wijn goed past bij een bepaald gerecht. 

De proeverij is compleet verzorgd. U hoeft alleen een goed humeur mee te nemen en ik garandeer u een waanzinnige avond!

De prijs van een compleet verzorgde wijn & spijs proeverij is 69,50 per persoon. Deze prijs is inclusief BTW. 

Tijdens de Wijn & Spijs proeverij gaat u in op het combineren van wijn met bijpassende huisgemaakte spijzen. U zult verschillende wijnsoorten proeven met bijzondere verrassende spijs combinaties.

U zult leren om geslaagde Wijn & Spijs combinaties te vinden, en daarbij te zoeken naar de goede balans tussen het gerecht en de wijn. Vragen die u leert te beantwoorden: Hoe komt een perfecte Wijn & Spijs combinatie tot stand? Wat is de beste match een welke botsen juist?

Om dit te kunnen doen leer ik u de basiskennis van het leren proeven door gebruik te maken van een speciale proeftechniek. Hierdoor blijft de workshop laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Een workshop dat u een sensationele smaakbeleving biedt en waar wijnplezier voorop staat!