Wijnhuis Serendipity

Een mooi verhaal van een stoere vrouw met een droom
Serendipity Pinot Noir

Monique Breuer

Een mooi verhaal van een stoere vrouw met een droom. Een droom om iets te ontdekken, te creeëren en om het verschil te maken. Deze weg van droom naar werkelijkheid bewandeld Monique Breuer. Hiervoor moet je wel lef hebben, niet bang zijn om hobbels te overwinnen en steeds opnieuw richting te kiezen. In 2011 krabbelde ze op papier dat ze in 2015 haar eigen Pinot Noir Serendipity gemaakt wil hebben. Ze laat zich niet weerhouden en leeft haar motto ‘Let it go and let it flow’.

Serendipity

Serendipity (betekent letterlijk gelukkig toeval) staat voor gaan voor je passie. Die dromen gaan steeds verder, uiteindelijk wil monique zes verschillend Pinots maken in zes verschillende landen. Inmiddels heeft ze ook mooie wijn gemaakt in de Ahr in Duitsland.

Ahr gebied

De wijnregio Ahr in Duitsland is een van de meest noordelijke wijnregio’s van Europa. Het gebied ligt in de luwte van het Eifel gebergte, zuidelijke hellingen bestaand uit leisteen maken de Ahr zeer geschikt voor Pinot Noir. De bodem bestaat uit combinatie van Loss leem en leisteen. 

Awards

Monique Breuer is genomineerd voor wijnvrouw van het jaar 2019 en haar Spatburgunder uit 2017 heeft de Decante Silver Award gekregen. Heel veel potentie zit er in deze vrouw!

Serendipity Blanc de Noir

Wijnen van Monique Breuer