Domaine de Marotte

EEn Bijzonder wijnhuis met een verhaal

Nederlandse eigenaren

De wijnen van Domaine de Marotte zijn bijna Nederlandse wijnen te noemen. De eigenaren Daan en Elvire van Dijkman komen uit Nederland. Daan heeft levensmiddelen technologie gestudeerd met als specialisatie drankentechnologie. Elvire heeft kennis over de tuinbouw opgedaan. In 1997 zijn ze begonnen met de Domaine de Marotte, een wijnboerderij met 16 ha wijngaarden.

100% biologisch

Daan en Elvire werken 100% biologisch. Dat vinden ze belangrijk want ze hebben de aarde slechts te leen. Het onkruid wordt handmatig en mechanisch verwijderd zonder gebruik te maken van chemicaliën. Dit onkruid wordt gecomposteerd tot voeding voor de planten. De druiven worden handmatig geoogst en vergist in de eigen Cave wijnmakerij waar zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van RVS tanks. 

Cuvee Luc Blanc Domaine de marotte
Domaine du Marotte proeven

Aan de Mont Ventoux

De Domaine de Marotte ligt in de Rhône Vallei, gelegen aan de voet van de Mont Ventoux. Een prachtige omgeving! Ben je een keer in de buurt? Ga zeker is een kijkje nemen op deze prachtige wijnboerderij. 

Prachtige kwaliteitswijnen

De wijnen van de Domaine de Marotte worden geschonken in onder andere het Amstel Hotel en het Rijks Museum. Dat wil jij toch ook proeven? 

Cuvee Vieilles Vignes domaine de marotte

Over de Domaine de Marotte

Prachtig landschap, bijzondere wijnen en bijzondere mensen. Alles samengevat in een kleine video. 

Wijnen van Domaine de Marotte

Domaine de Marotte wijnpakket

Laat iemand verrassen!

Bonjour! Een prachtige Domaine de Marotte cadeau Wijnbox! Geweldig om te geven, heerlijk om te drinken. Een complete box met een mousserende Cuvee Blanc, een elegante Cuvee Luc, een complexe Viognier, een zalige Vieilles Vignes én een geconcentreerde Cuvee Eline. Wie laat jij verrassen met deze wijnbox? 

Inclusief wijnbeschrijving.